Partyverhuur Oosterhout

Partyverhuur Oosterhout

Via Partyverhuur Oosterhout hebben wij onlangs een geweldig feest gegeven. Dit bedrijf heeft veel in hun marge om een feest te geven. Met de hulp van dit bedrijf is dit een peulenschil. Het is hier namelijk mogelijk om alles uit handen te geven en John van Pas, eigenaar van dit bedrijf, alles te laten regelen.

Ruim 20 jaar geleden heeft John het bedrijf over genomen van de heer A. Kerst. Toen werden er alleen producten aan particulieren verkocht, maar daar is in de loop van de jaren heel veel verandering in geweest. Drank aan particulieren verkopen, dat gebeurt nog steeds. Maar inmiddels wordt dit bedrijf ook gevraagd om grote evenementen te organiseren.

Partyverhuur Oosterhout

Een goede tip, Partyverhuur Oosterhout

Omdat wij op een flat wonen en hier niet de middelen hebben om een groot feest te geven, zijn wij naar onze ouders gegaan. Zij hebben een zeer grote tuin en voor deze gelegenheid mochten wij hier gebruik van maken. Natuurlijk moest er nog wel het één en ander geregeld worden, voordat de feestgangers konden komen, maar ook dat hadden wij snel geregeld via deze party service.

John van Pas heeft veel vrienden met een eigen bedrijf. Denk aan een tentenverhuur, een slager, maar ook muzikanten behoren tot zijn vriendengroep. Hierdoor is het regelen van een feest echt zo geregeld. Wij hebben alleen maar hoeven genieten van al het lekkere eten en drinken wat tijdens ons feest was geregeld.