Snackmobiel, een snack op rolletjes voor jouw feest

Snackmobiel

Bij Snackmobiel is het mogelijk om een frietwagen te huren. Het leuke hiervan is dat je er zelf totaal geen moeite voor hoeft te doen. Wij wilde namelijk ook een manier zien te vinden zodat wij onze gasten kunnen voorzien van eten. Een catering laten komen is te duur en bovendien vind ik niet alles lekker. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een andere manier. De gasten zullen toch moeten eten op onze bruiloft toch?

Snackmobiel

Snackmobiel regelt jouw diner!

Wij zijn in de maand december getrouwd. Dit was voor ons een dag om nooit meer te vergeten. Veel mensen verklaren ons voor gek dat wij in de kou zijn gaan trouwen. Echter hebben wij hier specifiek voor gekozen. Dit omdat wij ten eerste van de winter houden en ten tweede dat de thema hier perfect op aansluit. Onze thema was namelijk skiën, ook wel een beetje apresski natuurlijk. Als je gaat skiën, dan zul je sneller geneigd zijn om een vette snack te nemen in plaats van het luxe uit eten gaan.

Deze frietkraam is perfect!

Zodoende zijn wij terecht gekomen op de website van Snackmobiel. Dit bedrijf hebben wij uiteindelijk ook geboekt. De aantrekkelijke kosten in combinatie met een snack is toch perfect? Op de afgesproken tijdstip stonden zij gereed om ons allemaal te voorzien van eten. De frietkraam werd netjes neergezet en het luik ging open.

Kwaliteit zoals het hoort te zijn

Toen zij druk bezig waren met het bakken van de patat en de snacks zag je de controle goed. Alles werd netjes in de gaten gehouden en dat kon je proeven in het eindresultaat. Dankzij deze geweldige service heeft iedereen heerlijk zijn buikje vol gegeten en hebben wij een geweldige feest gehad. Bij onze vijfjarige jubileum zullen wij waarschijnlijk hier ook weer gebruik van gaan maken!