Een feest met dj en saxofonist

Variëteit bij festivals
De dj was altijd al een bekend fenomeen bij festivals; de dj en saxofonist daarentegen zijn een opkomende trend. Het is een act waarbij het ietwat statische optreden van de dj wordt verlevendigd door de medewerking van een live muzikant. Dit nieuwe verschijnsel komt niet uit de lucht vallen; de samenwerking met live musici kwam mede tot stand door de recente optredens van Armin van Buuren. Deze getalenteerde dj trad op met orkesten tijdens festiviteiten. Het optreden met het Metropole orkest staat nog bij menig liefhebber op het netvlies gegrift.

Een trend die doorslaat
Goed voorbeeld doet goed volgen; de trend die is ingezet met deze combinatie wordt overgenomen door iets minder bekende dj’s in eigen land. Zij hebben doorgaans niet de mogelijkheid om met een heel orkest op te treden, maar het samenwerken met één muzikant is dan weer wel mogelijk. Er worden veel producties op deze manier gemaakt, en een enkeling weet het te halen tot de hitlijsten. De combinatie van een dj met saxofoon is daarnaast veel gevraagd bij feesten en partijen.
Een duo dj met saxofoon huren
Als jij een feest of festival aan het organiseren bent is het een goed idee om de keuze van deze twee top musici te overwegen. Op het internet zal je deze groepen niet veel tegenkomen; het is dan ook een optie om te kijken op de pagina van een evenementenbureau. Je komt daar veel van deze duo’s tegen die van het optreden van een dj en een saxofoon speler een wereld-act komen maken. Er is een grote keuze, en bij uitval van het oorspronkelijk geboekte duo weet je ook dat er een vervanging is geregeld.

Weten wat er kan
Wil jij weten of deze optie ook voor jou een mogelijkheid is, dan kan je overleggen of de beschikbare ruimte en faciliteiten genoeg zijn voor een dergelijk dynamisch duo. Deze publiekstrekker van het mooiste soort hoort immers ook op jouw evenement thuis.