De Goodridge nippel haalt u bij The Autosport Company

Bent u op zoek naar een nippel? Haal in dat geval een Goodridge nippel bij The Autosport Company! Zij hebben de beste kwaliteit nippels en dan voor de beste prijs. Het is een echte aanrader om hier uw Goodridge nippel te halen!

Wat is een nippel?

Een nippel is een verbindingsstuk tussen twee buizen. In tegenstelling tot de mof die aan de buitenkant van de buizen wordt aangebracht, zit de nippel aan de binnenkant. Een nippel kan glad zijn, of voorzien zijn van mannelijk schroefdraad aan een of aan beide zijden. Nippels kunnen van verschillende materialen gemaakt worden; metaal en kunststof komen het meest voor.

Wat is Goodridge?

Goodridge is een fabrikant die al een lange tijd nippels en slangen produceert voor onder andere de autosport- en motorsport markt. Het assortiment van Goodridge bevat bijvoorbeeld banjobouten, slangwartels, push-lock koppelingen, t-stukken, diverse soorten slangen, adapters, banjo ogen, remnippels, slangpilaren en nog veel meer. Naast deze koppelingen leveren zij ook diverse kant en klare remslang sets.

Goodridge is een zeer bekende naam wanneer het gaat om nippels en slangen. Uiteraard zijn zij niet de enige speler op de markt die betrouwbare en kwalitatief goede producten levert. Zij voeren al jarenlang met succes de producten van QSP Products, welke ook een zeer brede range van soortgelijke producten levert.

De Autosport Company is een bekend bedrijf in de autosport en bij hun kunt u de beste producten kopen! Ga naar de webshop wanneer u opzoek bent naar een Goodridge nippel.