Met veel vrijheid op de fiets

Bakfiets

Als ouders van opgroeiende kinderen heb je het druk met allerlei dingen tegelijk te doen, de kinderen kunnen nog niet zelfstandig naar school dus die moeten worden gehaald en gebracht. Tussendoor boodschappen doen is niet heel erg handig, tenslotte kun je geen 2 kinderen en boodschappen op de fiets meenemen. Met een bakfiets van Dolly kun je dit wel op een veilige manier doen. De kinderen zitten in de bak met de boodschappen waardoor je alle handen vrij hebt om lekker te fietsen. 

Bakfiets

Eerste klas producten maken de bakfiets uniek 

Niet alleen de kunststof bak is gemaakt van hoge kwaliteit materialen, ook de trendy fiets waar de bak aan vastzit is gemaakt van de beste onderdelen en materialen. Onderdelen zijn vervaardigd en ontwikkeld in Nederland en met de grootste zorg samengesteld voor de bakfiets. Van het spuiten tot het ontwikkelen van een schroef, alles is gedaan in eigen land. De kunststof bak is niet alleen erg comfortabel maar ook nog eens her te gebruiken wanneer je een andere bak wilt. 

Bakfiets

Veel accessoires voor de Dolly bakfiets 

Wil je de bakfiets het hele jaar door gebruiken dan zijn er verschillende accessoires die je kunt kopen in de webshop. Een regentent zorgt ervoor dat je ook in de regen lekker droog zit in de bak, met een regenhoes kun je de fiets eenvoudig in de regen laten staan zonder dat de bak volloopt met water. Een tweede bankje is handig als je meerdere kinderen wilt vervoeren, ook voor de kleinste kinderen is er een maxi cosi houder verkrijgbaar. Zo kun je kinderen groot en klein meenemen in de bak.