Romika pantoffels

Mijn oma is een echte koukleum. Zodra het wat kouder wordt buiten gaat de verwarming op het standje super hard. Meestal draagt ze pantoffels in huis maar haar Romika pantoffels hebben hun beste tijd al gehad. Het leek mij daarom een leuk idee om haar te verrassen met nieuwe pantoffels.

De pantoffelsromika

Ik wist niet gelijk welke maat pantoffels ik moest bestellen en daarom heb ik even stiekem in haar oude Romika pantoffels gekeken. Ze vond de kleur van haar pantoffels altijd helemaal geweldig en daarom ben ik opzoek gegaan naar precies dezelfde kleur.

Via het internet kwam ik terecht bij van Bommel. Op deze website hadden ze een groot aanbod met Romika pantoffels. Na even gekeken te hebben kwam ik precies dezelfde pantoffels tegen! Ik heb gelijk mijn pas getrokken en heb de pantoffels besteld.

Binnen een aantal dagen lag het pakketje al op het postkantoor. Ik heb de doos leuk ingepakt en ben gelijk richting mijn oma gegaan. Ze wist eerst niet wat het was maar toen ze zag dat het nieuwe pantoffels waren was ze hartstikke blij. Ze kan nu weer lekker haar pantoffeltjes aan in huis en omdat het wat kouder aan het worden is was ik net op tijd!