Op zoek naar alles over e-sigaretten? Damp-e!

Koop jij ook je e-sigaret bij Damp-e? Dan geniet je van al onze voordelen. Ons assortiment beschikt over veel verschillende soorten sigaretten, tegen een scherpe prijs. de communicatie van onze medewerkers en de klanten is erg goed. U vertelt uw wensen op gebied van e-sigaretten en wij vervullen die. Wij zijn zowel telefonisch, per mail of via de chat bereikbaar, maar je bent ook welkom in een van onze winkels. Onze klanten beoordelen ons op een 9.5 gemiddeld.

Webshop

Woont u niet in de buurt bij één van onze winkels? Geen probleem. U kunt altijd een kijkje nemen op onze webshop. Wij verkopen alle soorten e-sigaretten en alle accessoires die erbij horen. Bent u niet helemaal tevreden over het bestelde product. dan kunt u altijd ons bellen of mailen. wij horen graag wat er mis is met ons product. Dan kunt u het product retourneren. Dat moet wel binnen 14 dagen na de bestelling gebeuren.

Contact
U kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 030 268 98 33. Onze klantenservice is open op alle werkdagen van 10:00 tot 18:00. Op zaterdag van 10:00 tot 17:00. Ook kunt u altijd een mailtje sturen op info@damp-e.nl.Of neem een kijkje op onze site. https://damp-e.nl/