Murad

Dr. Howard Murad groeide op in New York, in de wijk Queens. Hij volgde een opleiding aan de Irvine Medical School in Californië en werkte later voor het Amerikaanse leger als General Medical Officer. Hij ontving een medaille voor zijn dienst als chirurg tijdens de oorlog in Vietnam. Dr. Murad was steeds meer geïnteresseerd in de gezondheid van de huid en vervolgde daarom een studie in dermatologie. Nadat hij deze had afgerond begon hij in 1989 zijn eigen huidverzorgingsmerk, Murad. Tot op de dag van vandaag blijft Dr. Murad nieuwe formules ontwikkelen en innoverend onderzoek uitvoeren.

Dr. Murad wordt over de hele wereld erkend als een belangrijk persoon in de huidverzorgingsbranche. De apotheker heeft persoonlijk meer dan 50.000 patiënten behandeld, maar weet met zijn skincare producten nog veel meer mensen te bereiken. Duizenden tevreden klanten over de hele wereld maken gebruik van het revolutionaire merk. Murad is zeer vernieuwend in het gebruik van voedingssupplementen voor het verzorgen van de huid en is een pionier wanneer het gaat om het gebruik van Alpha Hydroxy Acids om de gezondheid van de huid te bevorderen. Geen wonder dat het merk veel erkenningen ontvangen heeft (van onder andere Vogue en Elle) en verschillende awards heeft gewonnen.

Murad heeft verschillende productlijnen ontwikkeld om van iedere huid een gezonde huid te maken. Zo is de Resurgence collectie ontwikkeld om huidveroudering, als gevolg van hormonale veranderingen, te verminderen. De producten zijn vooral gericht op vrouwen die de periode van de menopauze voorbij zijn. Na deze periode neemt namelijk het oestrogeengehalte af, waardoor minder collageen aangemaakt wordt door de huid. Collageen is essentieel voor het behoud van een jonge uitstraling en het bestrijden van rimpels. De producten uit de Resurgence productlijn helpen de huid om weer collageen aan te kunnen maken en zijn effectieve rimpelbestrijders. 

Een andere populaire productlijn van Murad is de Blemish Control collectie. Deze productlijn is ontwikkeld voor mensen die last hebben van acne. Alle aspecten van een acnehuid worden aangepakt: de talgproductie wordt gereguleerd, onzuiverheden worden voorkomen, de huid wordt gematteerd en de poriën worden gereinigd. Acne is een veelvoorkomend huidprobleem en komt voornamelijk voor bij jongeren. Toch kunnen ook volwassenen last hebben van deze huidaandoening. Voor hen heeft Murad de Anti-Aging Blemish collectie ontwikkeld.

Je vindt deze, en andere, productlijnen van Murad online bij Beautyfashionshop. Hier geniet je niet alleen van een scherpe prijs, maar vind je ook altijd de beste aanbiedingen. Ook voor persoonlijk advies ben je bij Beautyfashionshop aan het juiste adres. Ons team van schoonheidsspecialistes staan graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.