Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen bij een gezellige en mooie locatie? Neem eens een kijkje op de website, le-steak.nl. In het nabijgelegen plaatsje Berg en Dal vind je een zeer goed restaurant waar je uitgebreid kunt dineren. Zowel binnen als buiten is er een huiselijke sfeer te vinden en de mensen die hier werkzaam zijn, zijn allen erg vriendelijk. Het eten is formidabel! Want mijn vriend en ik bezoeken geregeld een restaurant maar deze staat sinds kort bij ons op nummer één. Als wij lekker willen eten in Nijmegen dan reserveren wij graag een tafel bij Bistrok Le Steak omdat dit voor herhaling vatbaar is en wij nog veel meer van de menukaart willen proeven. 

Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen met groot of klein gezelschap

Wil je lekker eten in Nijmegen (Berg en Dal) dan kun je hier met een groot en klein gezelschap heerlijk vertoeven. Binnenkort hebben mijn vriend en ik iets te vieren en dit willen wij met onze vrienden en familie graag hier doen. Ik weet zeker dat wij hier meerdere mensen mee kunnen verrassen want het eten is echt vers en zeer goed bereid. 

Mijn vriend besteld graag spareribs, dus toen hij dit bij dit restaurant besteld lag de lat erg hoog. Ik kon al aan zijn gezicht zien na de eerste hap dat dit hem zeer goed smaakte. Na ons eerste bezoek raakte wij maar niet uitgesproken over de uitstekende kwaliteiten van dit restaurant. Daarom mag dit aan te raden adres ook niet ontbreken op dit blog. Neem daarom zelf maar een kijkje op de website en maak ook een reservering. Ben jij ook tevreden? Laat dan je reactie achter want een aanrader die moet gedeeld worden toch? Zelf kijk ik nu al uit naar het volgende bezoek aan dit restaurant.

Bij deze wens ik je vast eet smakelijk!

Uit eten