Blij met de online puppycursus

Onlangs heb ik een super leuke puppy gekocht en wil hem natuurlijk de best mogelijke opvoeding en leven geven. Ik heb daarom besloten om een puppycursus te gaan volgen. Deze puppycursus ben ik gaan volgen bij een van de grootste online puppycursus bedrijven van Nederland, genaamd 123Tinki. Dit bedrijf staat zeer goed aangeschreven en heeft vele goede recensies. Het blijkt namelijk erg goed te werken om een puppy op te voeden vanuit huis. Ik ben erg blij met de online puppycursus en zou het iedereen aanraden!

De online puppycursus van 123Tinki

Deze puppycursus beantwoordt elke vraag die een puppy eigenaar kan hebben in de eerste 180 dagen van het leven van de puppy. Al deze antwoorden staan in de boeken en worden uitgelegd in de video’s. Naast de standaard boeken en video’s, krijgt u ook nog eens erg veel korting en krijgt u levenslang toegang tot puppy specialisten voor persoonlijk advies. U kunt uw puppy opvoeden met de beste puppycursus van 123Tinki. Het kan gebeuren dat de puppycursus toch niet voor u werkt, dan is dit geen probleem en is de puppycursus altijd opzegbaar dankzij de 100% niet-goed-geld-terug garantie. Kijk snel op de website om alle informatie te lezen over de puppycursus.

Maak uw puppy gelukkig

Het geluk van uw puppy ligt in uw eigen handen. Zo is uw puppy afhankelijk van uw keuzes in de eerste 180 dagen van zijn leven. Daarnaast is gebleken dat de meeste gedragsproblemen en trauma’s worden veroorzaakt in de eerste 6 maanden van hun leven. Als baasje heb je hier invloed op en dit kan positief en negatief zijn. Zorg er dus voor dat je weet hoe je een puppy goed opvoedt.

Verschillende uitdagingen tijdens de opvoeding

Puppy eigenaren lopen tegen verschillende uitdagingen aan tijdens de opvoeding van hun trouwe viervoeter. Zo moeten zij hun puppy leren om niet bang te zijn voor de bench en te stoppen met bijten of binnenshuis plassen. Daarnaast is het ook belangrijk als een puppy luistert op commando en altijd netjes aan de riem zal lopen. Tenslotte moet u niet bang zijn of stressen om uw eigen onzekerheden of u de kennis en kunde wel in huis hebt om een puppy op te voeden. De experts van 123Tinki zullen u stap voor stap helpen en zorgen dat uw pup de beste opvoeding krijgt.

De beste hondenschool van Nederland

De experts van 123Tinki hebben al jarenlange ervaring in de hondenbranche en kunnen zichzelf daarom de nummer 1 online hondenschool in Nederland noemen. Samen met experts hebben zij  uitvoerig onderzoek gedaan onder 10.000 hondenbezitters. Uit dit onderzoek kwamen 7 duidelijke problemen aan het licht, welke ze hebben verwerkt in de online puppycursus. De afgelopen 2 jaar hebben de hondenexperts van Tinki hard gewerkt om alle kennis, ervaring en oefeningen te verwerkingen in een online puppytraining. De puppycursus is mogelijk voor alle rassen honden. Tenslotte krijgt u de training genaamd speciaal ontwikkeld om gedragsproblemen en trauma’s bij puppy’s te voorkomen, zodat hij een gelukkig leven tegemoet gaat.