Ben jij opzoek naar een groepscamping?

Dan bent u op het goede adres bij boerderijcamping de Gijzel kunt u voor een vriendenuitje of familie-uitje een groepscamping organiseren. Dit is geschikt voor als u uw hoofd leeg wilt halen of even tot rust wilt komen. Bij onze groepscamping geniet u van het mooie uitzicht en rustgevende sfeer. Wij bieden u daarom ook de totale rust die u wilt hebben en als u dat van tevoren aangeeft kunnen wij er rekening mee houden en het gelijk verwerken voor u.

Uitzicht

Groepscamping bij de Gijzel is vooral geschikt voor mensen die van het natuur houden. Wij zijn namelijk gevestigd in de omgeving de Brabantse dorpen en landerijen. U vindt bij ons mooie plekken zoals zandvlaktes en afwisselende heide en bossen. Wij hebben ook mooie plekken voor de kinderen om ze af te leiden voor uw perfecte rust. We hebben namelijk een speeltuin, zwembaden en anders kunt u ze brengen naar een nabije attractiepark zoals de Efteling.

Groepscamping terrein

Onze terrein is beveiligd met zeer goed onderhoud. Onze groepscamping is voor alles voorzien we hebben namelijk stroom, tv, water en gratis wifi. Verder hebben we in de buurt een grote zaal waar je een feestje kan organiseren voor bijvoorbeeld een gezellig avond.

Wij hebben onze terrein verdeeld in 2 helften ene kant voor ouders en kinderen en de andere kant voor echtparen die samen komen bijvoorbeeld hun huwelijksreis of gezellig met z’n 2 komen om even af te koelen want dat kan namelijk ook.