Autoschade in Rotterdam repareren

Autoschade Rotterdam

Autoschade in Rotterdam kan je laten repareren bij Autoschade Direkt. Dit bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar en heeft zeer veel ervaring op het gebied van schade herstel. Niet alleen particulieren kunnen hier terecht, ook de zakelijke wereld kunnen hier met hun, lichte, bedrijfsbussen terecht.

Niets is vervelender om schade aan de auto te krijgen. Vaak moet je lang wachten tot er plaats is bij een garage om dit te herstellen. Echter is dat bij deze garage heel anders. Omdat zij een klein bedrijf zijn, kunnen zij vaak sneller en beter inspringen op een verzoek van een klant. Zelfs de afhandeling van het verzekeringswerk, nemen zij geheel uit handen.

Autoschade Rotterdam

Snelle service bij autoschade in Rotterdam

Een maand geleden stond ik op het punt om op vakantie te gaan. De week voor mi vakantie was ik vrij en had alle tijd om nog diverse dingen te regelen. Snel even naar de winkel voor wat boodschappen, maar dat snel had ik beter kunnen vergeten. Want bij het uitrijden van een parkeerplaats zag ik een andere weggebruiker over het hoofd. Het eerste waar ik aan dacht, was dat mijn vakantie in het water zal vallen.

Meteen contact opgenomen met het schadeherstel bedrijf Direkt. Zij hebben snel alles in actie gezet om mijn vakantie door te laten gaan. Mijn wagen werd zeer snel gemaakt. Ook de verzekeringen werden door dit bedrijf benaderd en had ik hier geen omkijken naar. Nog nooit ben ik zo goed geholpen bij een garage als hier bij Direkt. Zij doen hun naam zeker een eer aan!