Kerstpakket online bestellen

Kerstpakket

Ieder jaar komt het weer terug, het kerstpakket. Als directeur van mijn bedrijf vind ik het belangrijk om mijn werknemers rond de kerst een cadeau te geven. Dit als waardering hoe hard zij weer voor mijn bedrijf hebben gewerkt. Daarom ben ik al ver van te voren aan het kijken waar ik leuke pakketten kan kopen. Onlangs kreeg ik de tip van een zakelijke kennis om eens te kijken op de website van: Kerstpakkettenplaza.nl. Deze website is de grootse online leverancier van originele en luxe kerstpakketten. Er is zo’n groot assortiment dat er genoeg keuze is voor een leuk cadeau.

Kerstpakket

Bij aankoop van een kerstpakket wordt er gelijk een goed doel gesteund

Wanneer er op deze website een kerstpakket wordt aangeschaft, dan gaat een deel van het geld naar een goed doel. Dit doel mag jij zelf bepalen, maar er kan ook een doel worden gekozen dat op de website  vermeld staat. Hierbij kan jij bijvoorbeeld denken aan het doel KiKa of Het Vergeten Kind. Dit vind ik zelf heel erg goed en daarom wil ik hier al met liefde mijn pakketten bestellen. Nu moest ik alleen nog een goede keuze maken. Voor iedere prijsklasse is er wel een leuk pakket te vinden.

Kerstpakket

Verschillende thema’s

Om een goede keuze te maken zijn de pakketten onderverdeeld in diverse thema’s. Hierbij kan jij denken aan:

  • Traditionele kerstpakketten
  • Foodpakketten
  • Italiaanse kerstpakketten
  • Rituals en wellnesspakketten
  • Eigen keuze pakketten

Bij de eigen keuze pakketten kan de medewerker zelf een keuze maken één of meerdere passende geschenken. Jij beslist de prijscategorie waaruit de medewerker een keuze kan kan maken. Dit is heel handig aan te maken door  een aantal stappen via het internet te volgen. Zelf heb ik hier ook voor gekozen, omdat ik zo iedereen blij kan maken met een eigen kerstpakket. Kijk eens op de website en bekijk de verschillende mogelijkheden.