Kapper in Leiden, voor een mooie nieuwe look

kapper in Leiden

Ben jij op zoek naar een hele goede kapper in Leiden of omgeving? Dan moet jij echt eens naar de zaak: Kapsalon Pico Bello gaan. Bij deze kapper kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht. Al een tijdje was ik op zoek naar een goede kapsalon. Ik ben bij meerdere zaken geweest en ging nooit echt tevreden de deur uit. Tot ik een tip kreeg van een vriendin om eens naar deze zaak te gaan. Ik kon daar zonder afspraak terecht en was als snel aan de beurt. De medewerkers namen echt de moeite om goed te luisteren naar mijn wensen. Daarop kreeg ik nog een goed advies. Ik kreeg een heerlijke kop koffie aangeboden en de medewerkster ging aan de slag om mijn haar te knippen.

kapper in Leiden

Zeer tevreden over deze kapper in Leiden

Nadat mijn haar geknipt was en ik helemaal tevreden was, heeft de medewerkster mijn haren in de verf gezet. Over het eindresultaat was ik zeer tevreden. Wat ik ook echt prettig vind aan deze zaak, is dat deze zaak zeven dagen per week open is. Zo kan ik ook op zondags terecht. Ook is deze kapper scherp geprijsd. Zo kunnen haren al geknipt worden vanaf tien euro bij deze kapper in Leiden.